Στο πλάισιο της επιτυχημένης συνεργασίας μας με γονείς και μαθητές, το φροντιστήριο ΕΝΑΥΣΜΑ μεγιστοποιώντας τις υπηρεσίες του διοργανώνει μία ημερίδα σταδιοδρομίας το Σάββατο 6 Μαίου στις 17.00.

Γονείς και μαθητές είστε προσκεκλημένοι σε μία ανοιχτή συζήτηση για θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου, προκειμένου να ενημερωθείτε πλήρως για το σύστημα πρόσβασης στις σχολές της Γ´ Βάθμιας εκπαίδευσης και να διατυπώνετε οποιαδήποτε απορία σας απασχολεί. Η διεύθυνση σπουδών και το εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι στη διάθεσή σας, για να διεξαχθεί εποικοδομητικός δίαλογος.

Τέλος, η διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, κα Όλγα Κωνσταντίνου, θα δώσει οδηγίες στους μαθητές για τη διαχείριση του άγχους πριν και κατά την περίοδο των εξετάσεων και θα συζητήσει με τους γονείς για ενδοοικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν  καθ´όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του μαθητή για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης στο χώρο του φροντιστηρίου μας θα προσφέρεται κέρασμα μετά μουσικής.

Η χαρά μας, λοιπόν, θα είναι ξεχωριστή, αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας-γονείς, μαθητές και φίλοι- προκειμένου να γίνουμε όλοι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια των παιδιών μας να επιτύχουν τους στόχους τους.

Έναυσμα για εμάς, τα δικά σου όνειρα...

 

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

Δείτε κλικάροντας εδώ την φόρμα συμμετοχής.

 

click

Back to top